Om Black Red White

Om oss

Jag heter Jonatan Samuelsson och jobbar med musik, design och webb. Mitt företag heter JONO Media AB och jag driver skivbolagen JONO Music och Adora Records. Några av de band jag representerar och/eller samarbetar med är Narnia, StarmenCJ Grimmark, Christian Liljegren, Jerusalem, Martin Simson’s Destroyer of Death, Safemode, Peter Carlsohn’s The Rise, Viva, Gemenskap, House on a Hill och många fler.

Black Red White är onlinebutiken och plattformen för kläder och merchandise med design som har ett kristet budskap. Olika designers bidrar med sina motiv och vi hoppas kunna inspirera dig!

Vår vision

Mer om oss

I min roll som bandmedlem och representant för olika artister och band, har jag jobbat en del med merchandise. Tryck på t-shirts, kepsar, hoodies, kaffemuggar och annat, verkar ha en omättlig efterfrågan.

På senare år har jag fått förfrågningar efter merchandise med tryck som har ett kristet budskap. Dessutom har jag flera vänner som designar, så kärnuppdraget för Black Red White är att bidra med ett utbud av snygg merchandise som förmedlar vår gemensamma tro på Jesus.

Black

Det svarta representerar synden som kom in i världen i och med att människan valde att lämna Gud.

Red

Det röda representerar blodet som rann från Jesus när han tog all mänsklighetens synd på sig själv, upphängd på ett kors.

White

Det vita representerar den renhet från synd som man bara kan uppleva genom att ta emot syndernas förlåtelse genom Jesus.

Black Red White

Kontakt

Kvickaste sättet att kontakta oss är att maila. 

Adress:
JONO Media AB
Sylveniusgatan 5 D
754 50 Uppsala